Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe!

Livrarea Comenzilor

Te poti loga si cu Sign inSign inSign inSign in

Punem la dispozitia clientilor/cumparatorilor nostri urmatoarele modalitati de livrare:

Pentru clientii B2B cu care avem un acord semnat, livrarea se face prin intermediul agentilor Office Factory SRL intr-un interval de 24-48 de ore de la efectuarea comenzii online sau pe adresa de email b2b@officefactory.ro transport gratuit.

Pentru clientii/cumparatorii care au efectuat o comanda folosind celelalte modalitati de comanda, livrarea se face in maxim 24 de ore de la efectuarea si confirmarea telefonica acomenzii si a datelor de livrare, prin intermediul colaboratorilor de curierat Fan CourierUrgent Curier si GLS atat in Bucuresti cat si in tara, clientul/cumparatorul avand posibilitatea sa aleaga cu care dintre acesti trei operatori de curierat sa ii fie livrata comanda, transportul fiind platit de catre client/cumparator. 

Valoarea transportului este calculata in mod automat si este afisata in panoul cosului de comanda.

Clientul/Cumparatorul nu plateste taxa de ramburs pentru contravaloarea produselor comandate in cazul in care a optat pentru plata la livrare, acest cost fiind suportat de catre Office Factory.

Null