Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra de a utiliza cookie-urile. Aflati mai multe!

OfficeFactory.ro

Te poti loga si cu Sign inSign inSign inSign in

OFFICE FACTORY este un magazin online care doreste sa depaseasca asteptarile clientilor si partenerilor nostri pe segmentul de consumabile pentru birou. Oferim acoperire nationala prin intermediul partenerilor nostri de curierat si dorim sa consolidam o pozitie puternica pe aceasta nisa. Misiunea noastra nu este sa devenim cel mai mare magazin online de nisa ci sa oferim mereu cea mai buna oferta in functie de nevoile de business ale fiecarei companii.

Am adunat sub un singur nume toti factorii pe care ii consideram noi necesari pentru success si anume: echipa eficienta si bine pregatita pe acest segment de produse cu experienta in vanzari si solutionarea tuturor cerintelor clientilor nostri, rapiditate, flexibilitate, comunicarea armonioasa cu toti factorii implicati in evolutia companiei si credibilitate pentru a devenii un punct de referinta in ceea ce ne priveste activitatea. Dorim sa impunem in timp un standard de operare, distributie si retail pe piata de profil.

 

Facilitati implementate

Parerea ta conteaza: Prin intermediul forumularului de contact din sectiunea CONTACT ne poti ajuta sa imbunatatim serviciile oferite. Noi cautam solutii si dorim sa implementam facilitati care sa vina in folosul clientului pentru a ajunge cat mai usor la rezultatul, produsul dorit.

 

Punem la dispozitia dumnevoastra

- Notificare e-Mail: Clientii primesc email-uri cu informatii exacte despre starea comenzii.

- Timp estimativ de livrare: 24-48 ore de la plasarea comenzii.

- Costuri de livrare in timp real: Se afiseaza in timp real in cos in functie de adresa/localitate/judet costul transportului

- Consultanta gratuita in vederea achizitionarii de imprimante si cartuse pentru a pre-intampina nevoile companiei dumneavoastra.

- Comanda online: Se face relativ simplu si intuitiv intr-un timp foarte scurt ( vezi sectiunea cum comand, am pus la dispozitia dumneavoastra un video de prezentare)

- Un consultant de vanzari va lua legatura cu dumneavoastra pentru confirmarea comenzii si datelor furnizare pentru finalizarea acesteia.

 - Mesagerie online: - un consultant o sa va raspunda in timp real la toate solicitarile referitoare la produsele si serviciile oferite de officefactory.ro

 

In curand

- Notificari prin SMS: SMS-uri cu starea comenzilor, livrarea lor, note de transport pentru identificarea exacta a situatiei coletelor.

 

 Va multumim pentru incredere, punem mare pret pe parerea dumneavoastra si vom incerca continuu sa fim mai buni